De Blokkendoos - mobiele kinderopvang tijdens uw bedrijfsfeest

Kinderopvang tijdens uw evenement

Kinderopvang

Tijdelijke opvang voor baby’s

Zelfs de kleinste gasten zijn van harte welkom bij De Blokkendoos. Hiervoor installeren wij een mobiele crèche op uw locatie tijdens uw evenement. We richten een baby-kamer in met baby-bedjes, boxen, kinderstoelen, wipstoeltjes en kleurig speelgoed. Natuurlijk ook een luiertafel voorzien van omkleedkussen, luiers in alle maten, baby-doekjes en zo nodig een complete verschoning.

Ook verzorgen we de babyvoeding, de flesjes, tuitbekers en fruithapjes. We hebben een magnetron bij ons om alles op de goede temperatuur te brengen. Slabbetjes en spuugdoekjes zijn in ruime mate aanwezig.

Evenementen opvang voor Peuters/Kleuters

Voor de kinderen vanaf +/- 1 jaar maken we van uw ruimte een gezellige speelkamer, zo veilig dat de ouders met een gerust gevoel aan hun eigen programma kunnen deelnemen. In deze speelkamer valt er voor de kinderen veel te ontdekken, in het speelhuisje, de peuterglijbaan, de blokken en autootjes of in de poppenhoek waar de kinderen zelf vader en moeder kunnen spelen.

Voor de kinderen vanaf 2 jaar hebben we ontwikkelingsmateriaal dat stimuleert tot ontdekken en waarbij ze geen tijd zullen hebben hun ouders te missen ! Natuurlijk zijn er voor de peuters luiers, peutermaaltijden (potjes), vruchtenlimonade (zonder kleurstoffen) en iets te snoepen. Aan een schone broek wordt ook gedacht! Je weet tenslotte maar nooit, als je zindelijk wordt en zo lekker aan het spelen bent…..

Kinderopvang voor grotere kinderen

De activiteiten voor de grotere kinderen worden aangepast aan de leeftijd. Meestal bieden wij voor de grotere kinderen een gecombineerd programma aan van knutsel en spelactiviteiten. De praktijk is dat kinderen dit onder begeleiding van onze ervaren leidsters heel leuk vinden en zich uren kunnen vermaken.

De invulling van het kinderprogramma kan in overleg ook aansluiten op het programma van de ouders. Verschillende soorten activiteiten zijn: Themafeesten; Creatieve activiteiten; Oud-Hollandse kinderspelen

  • Contactgegevens

    Adres: Kalverdijk 47,    1747GJ    Tuitjenhorn(GLD)     E-mail: info@blokkendoos.nl    Telefoon: 085-4868549

    Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 64856445    Algemene voorwaarden